INICI CATALÀ CASTELLANO
 Notícies Ubicació Contacte
 
mapa web
Arquitectura de la informació

·  Inici
· Qui som
 Activitats
  ·  La Marxa Vallesana
  ·  Campionat Excursions
  ·  Itinerari Campionat Sabadell
  ·  Campionat Sabadell
  ·  Itinerari Trofeu Joan Escolà
  ·  Trofeu Joan Escolà
 Notícies
  ·  El motiu d’aquesta comunicació, és informar-vos d’ una de les novetats que ens afecten respecte a la tramitació de llicències federatives per la temporada 2020.
Aquesta novetat , és la implantació a la llicència federativa de la fotografia ( tipus DNI), això només serà extensiu a les llicències UCI, amb el que s’hauran de sol·licitar a totes les persones del seu club que siguin perceptibles de poder tramitar aquest tipus de llicència.
Un cop recollides les fotografies s’hauran d’importar a la plataforma de llicències, en els diferents “ formularis del soci ”.
Aquesta novetat, implica que si no s’importa la fotografia NO es podrà gestionar la llicència UCI, amb el que per aquest motiu, els informem amb un termini prudent per tal que puguin començar a sol·licitar als seus associats dita informació.


  ·  L'any vinent 2022, serà l'any en què se celebrarà el centenari de la nostra volguda Unió Ciclista Sabadell. És per això que s'ha creat una Comissió del Centenari, per a organitzar esdeveniments i aportar idees que es poden fer per a celebrar en gran aquests cent anys. Tots els socis que ho desitgin, podran formar part de la Comissió, per a fer-ho us haureu de posar en contacte amb Cicles Jové (ciclesjove@ciclesjove.com), o passar per la botiga al C/Papa pius XI,48 Sabadell. La Comissió la formen Antoni Solé, Xavier Maña i Ricard Castells.


Us esperem a tots per a sentir les vostres idees!

  · 
  ·  Benvolgut soci,

Un any més em complau assabentar-te I compartir les activitats de la nova temporada 2020 de la nostra entitat.

1 DE MARÇ ESMORZAR DE GERMANOR:
Lloc: Restaurant CAN MONTLLOR (Carretera de Sabadell, Sentmenat).
Hora: 10:00 h.
Reserves: 93 725 18 63 (Antoni o Jordi).

Durant l'acte, es lliuraran els trofeus de CICLOTURISME TEMPORADA 2019, IX TROFEU "MINGO" JOVÉ als associats: Miquel Romero Ortiz, Pedro Fuentes, Miquel Romero Maroto, Fernando Romo, Ricaro Velasco, MªCarmen Hernandez, Saturnino Hernandez, Alfredo Valls, Angles Sanahuja, Ricard Castells, Xavier Mañá, Manel Rodriguez Borrás, Marc Fernandez, Jaume Gómez, Antoni Ruiz Medina, Vicencs Almenara, Josep Carreira, Santiago Gutierrez, Antoni Soler, Antonio Martinez Brao, Enric Fernández, Josep López Baena i Josep López Jimenez.

HOMENATGE AL SOCI MÉS ANTIC a Simón Chacón Benavente.
INSIGNIES D'OR a Jaume Prats Garcia i Andrés González Merlo.
INSIGNIA D'ARGENT a Teodoro Robles Cazorla.

També estem ultimant l'organització de les nostres tradicionals curses ciclistes de màxima categoria Elit, que obren calendari ciclista català:

7 i 8 DE MARÇ 49è TROFEU JOAN ESCOLÀ I EL 90è CAMPIONAT DE SABADELL
15 DE MARÇ FINS OCTUBRE La temporada d'excursions cicloturistes X TROFEU "MINGO JOVE".

Aprofito aquesta ocasió per agrair la teva fidelitat en vers a la nostra Entitat, la Unió Ciclista Sabadell.

Ben cordialment,

Miquel Borrás Aguilar
President.

  · 
  · 
  · 
  ·  Per a veure totes les fotos, podeu visitar el seguent enllaç a la pàgina de Facebook de Cicles Jové.   https://www.facebook.com/pg/CiclesJove/photos/?tab=album&album_id=1402635126564509
  ·  A causa de la situació sanitària actual la assemblea general de socis i el tradicional "Esmorzar de Germanor" que dóna inici a la temporada Cicloturista de la Entitat queden anul·lades.
Així i tot continuem treballant en l’organització les curses "Trofeu Joan Escolà i Campionat de Sabadell" a expenses de les autoritzacions pertinents en funció de les mesures sanitàries.

·  Ubicació
·  Contacte
·  Nota legal
·  Política cookies