INICI CATALÀ CASTELLANO
 Notícies Ubicació Contacte
 
mapa web
Arquitectura de la informació

·  Inici
· Qui som
 Activitats
  ·  La Marxa Vallesana
  ·  Campionat Excursions
  ·  Itinerari Campionat Sabadell
  ·  Campionat Sabadell
  ·  Itinerari Trofeu Joan Escolà
  ·  Trofeu Joan Escolà
 Notícies
  ·  Comencem any nou, i amb això, la temporada nova. Ja podeu passar per CICLES JOVÉ per realitzar la tramitació de la llicència de la UCI (115€) o la catalana (95€).
  ·  Benvolgut soci: Em complau convidar-te a posar en marxa la temporada 2018, que ve carregada d'activitats. En primer lloc et convidem a que entris a la web de la entitat, www.uniociclistasabadell.com,  doncs allà hi trobaràs les nostres activitats, noticies i esdeveniments. També pots entrar a la web de la marxa cicloturista La Vallesana, www.marxavallesana.com,  on trobaràs tota la informació de la IV edició Aquest any retrem homenatge als components del equip de la U.C.Sabadell "SIMAR" de la temporada 1975 . .  Per aconseguir-ho us necessitem a tots i a totes, doncs un dels valors més importants per dur a terme aquest esdeveniment és el voluntariat.  La III edició va ser tot un repte per la entitat i ho varem aconseguir. Per aquest any ja estem treballa'n en la organització de les nostres curses, el 88e. Campionat de Sabadell i el 47e. Trofeu Joan Escola, que obren el calendari ciclista català.                                                             Miquel Borrás Aguilar  -  President      

 

 
   
                                                                          El DIUMENGE DIA 4 DE MARÇ, celebrarem  el tradicional ESMORZAR DE GERMANOR,  amb L´HOMENATGE AL “SOCI ANTIC”  Jaume Gómez Vinardell . Atorgament de la insígnia d’or al soci  Simón Chacón Benavente, insígnies d’argent a la sòcia Anna Soler Jové i al soci Joan Oliver Gálvez,  acte social que dóna pas al inici d´una nova temporada cicloturista. El lloc de trobada serà el  RESTAURANT CAN MAURI a les 10 hores, situat a la   carretera de Sabadell a Polinyà, km 1,500.  Les reserves cal fer-les a Cicles Jové (tel:93.725.18.63). Durant l´acte, es lliuraran els trofeus corresponents al  CAMPIONAT D´EXCURSIONS 2017, VII TROFEU “MINGO” JOVÉ  als següents classificats:   Amb 78 punts: Miquel Romero Ortiz, Pedro Fuentes, Miquel Romero Maroto, Fernando Romo, Ricardo Velasco, MºCarmen Hernandez, Saturnino Hernandez, Alfredo Valls, Angel Sanahuja,  Ricard Castells, Gemma Ruiz, David Gomez, Xavi Mañá i Manel Rodriguez Borras. 15º Amb 75 punts: Jaume Gomez, Antonio Ruiz Medina, Vicens Almenara, Josep Montserrat, Josep Carreira, Federic Viñals, i Santiago Gutierrez. 22º Amb 72 punts: Antoni Soler. 23º Amb 66 punts: Antonio Martinez Brao, Enric Fernandez, José Lopez Baena. 26º Amb 60 punts: José Lopez Jimenez.

  · 
  · 
  · 
  · 
  ·  Us informem que, els que ho desitjeu, ja podeu comprar el mallot de La Vallesana 2018 a Cicles Jové, a 20€.
·  Ubicació
·  Contacte
·  Nota legal
·  Política cookies