INICI CATALÀ CASTELLANO
 Notícies Ubicació Contacte
 
mapa web
Arquitectura de la informació

·  Inici
· Qui som
 Activitats
  ·  La Marxa Vallesana
  ·  Campionat Excursions
  ·  Itinerari Campionat Sabadell
  ·  Campionat Sabadell
  ·  Itinerari Trofeu Joan Escolà
  ·  Trofeu Joan Escolà
 Notícies
  ·  Novetats en la tramitació de llicències federatives per la temporada 2021.
Aquestes novetats són la implantació obligatòria a la llicència federativa UCI de la fotografia (tipus DNI) per a les noves llicències. També s'haurà de facilitar una adreça de correu electrònic.
L'altre novetat és que aquest any la llicència serà en format digital. Anirà tot per mòbil i no hi haurà una llicència física com fins ara.
Per a tramitar les llicències, us podeu posar en contacte amb l'Antoni Soler de Cicles Jové.

  ·  L'any vinent 2022, serà l'any en què se celebrarà el centenari de la nostra volguda Unió Ciclista Sabadell. És per això que s'ha creat una Comissió del Centenari, per a organitzar esdeveniments i aportar idees que es poden fer per a celebrar en gran aquests cent anys. Tots els socis que ho desitgin, podran formar part de la Comissió, per a fer-ho us haureu de posar en contacte amb Cicles Jové (ciclesjove@ciclesjove.com), o passar per la botiga al C/Papa pius XI,48 Sabadell. La Comissió la formen Antoni Solé, Xavier Maña i Ricard Castells.


Us esperem a tots per a sentir les vostres idees!

  · 
  ·  Benvolgut soci,

Un any més em complau assabentar-te I compartir les activitats de la nova temporada 2020 de la nostra entitat.

1 DE MARÇ ESMORZAR DE GERMANOR:
Lloc: Restaurant CAN MONTLLOR (Carretera de Sabadell, Sentmenat).
Hora: 10:00 h.
Reserves: 93 725 18 63 (Antoni o Jordi).

Durant l'acte, es lliuraran els trofeus de CICLOTURISME TEMPORADA 2019, IX TROFEU "MINGO" JOVÉ als associats: Miquel Romero Ortiz, Pedro Fuentes, Miquel Romero Maroto, Fernando Romo, Ricaro Velasco, MªCarmen Hernandez, Saturnino Hernandez, Alfredo Valls, Angles Sanahuja, Ricard Castells, Xavier Mañá, Manel Rodriguez Borrás, Marc Fernandez, Jaume Gómez, Antoni Ruiz Medina, Vicencs Almenara, Josep Carreira, Santiago Gutierrez, Antoni Soler, Antonio Martinez Brao, Enric Fernández, Josep López Baena i Josep López Jimenez.

HOMENATGE AL SOCI MÉS ANTIC a Simón Chacón Benavente.
INSIGNIES D'OR a Jaume Prats Garcia i Andrés González Merlo.
INSIGNIA D'ARGENT a Teodoro Robles Cazorla.

També estem ultimant l'organització de les nostres tradicionals curses ciclistes de màxima categoria Elit, que obren calendari ciclista català:

7 i 8 DE MARÇ 49è TROFEU JOAN ESCOLÀ I EL 90è CAMPIONAT DE SABADELL
15 DE MARÇ FINS OCTUBRE La temporada d'excursions cicloturistes X TROFEU "MINGO JOVE".

Aprofito aquesta ocasió per agrair la teva fidelitat en vers a la nostra Entitat, la Unió Ciclista Sabadell.

Ben cordialment,

Miquel Borrás Aguilar
President.

  ·  L'Unió Ciclista de Sabadell informa que enguany es podran celebrar les nostres dues carreres anuals, la 50è Joan Escolà i el 91è Campionat de Sabadell. A causa de la situació de la Covid19 enguany no podrà haver-hi espectadors, però us mantindrem informats de tot.
La data de les carreres són el 13 i 14 de març, amb sortida i arribada a La plaça de la Creu Alta. Les inscripcions s'han de realizar a la plataforma de la Federació Catalana de Ciclisme.

  · 
  · 

ENTREVISTA RAUL ROTA

  Us deixem l'enllaç de l'entrevista que va fer Ràdio Sabadell al guanyador del 50 Trofeo Joan Escolà, el sabadallenc Raul Rota.   https://radiosabadell.fm/noticia/raul-rota-profeta-casa-seva-en-el-cap-de-setmana-de-classiques-de-la-unio-ciclista-sabadell  

  · 

TV SABADELL ENTREVISTA A MIQUEL BORRÀS

  Aquet dimarts 16 de març, la cadena de televisó de Sabadell va entrevistar al president de la Unió Ciclista de Sabadell Miquel Borràs, on entre altres coses, li van preguntar sobre la celebració i l'organització de la 50 Joan Escolà i el 91 Campionat de Sabadell durant la pandèmia de la Covid19.  
https://www.youtube.com/watch?v=5Sr7ZjMekKM
  · 
  · 
·  Ubicació
·  Contacte
·  Nota legal
·  Política cookies